Ge bort konst

Ge bort konst

Vad ger man egentligen bort i present till den person som verkligen har allt? Ett perfekt present är någon form av konst, eller presentkort så att mottagaren själv kan köpa den konst som denne uppskattar.

Skapa en egen tavla och ge bort som blir väldigt personlig. Det kan vara ord som beskriver kärlek eller vänskap till varandra. Försök vara kreativ och se till att det blir en rolig present. Förutom vid födelsedagar kan det vara extra roligt vid födsel av ett barn eller exempelvis som en bröllopsgåva.

Kanske det går att ta reda på vart bröllopsparet träffades första gången, eller något annat som är speciellt för just deras kärleksresa och trycka upp en karta med gps koordinatorer på den plats där de sa ja till varandra. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för hur konst ser ut.

Vet man med sig hur hemmet ser ut går det också att skapa en tavla för ett specifikt rum där den verkligen kan passa in riktigt bra. Det gäller att tänka ut något spännande och våga genomföra det helt enkelt.